Thuis Vorig Volgend    

 

 
      

      

 

 
 
 
 
 
 
 
 

   30 maart
  

's-Graveland 5 vrij; Competitie 45-plus weer van start

's-Graveland 5 had vandaag een vrije dag. Kennelijk kon de KNVB geen inhaalwedstrijd bedenken voor de blau-witten. Olympia, de tegenstander van volgende week, heeft nog wel geprobeerd het treffen naar vandaag te verplaatsen. Aanvoerder Jurgen Koopmanschap slaagde er echter niet in om een volledig team op de been te brengen.
Afgelopen vrijdag is voor de Oude Beloften de 45-plus competitie weer gestart. De komende vier vrijdagen kunnen Jeroen te Nuyl en z'n mannen weer aan de bak. Des te teleurstellender dat Jeroen te Nuyl zelf nog steeds geblesseerd is. Misschien was het ook wel dat daarom de prestaties van de 's-Gravelandse senioren nog wat tegenvielen.

's-Graveland - NFC: 0-0
's-Graveland - Muiderberg 1: 1-3
's-Graveland - Muiderberg 2: 2-3

   
 

Jeroen te Nuyl (rechts op de foto): "Ja, balen! Die blessure die ik drie weken geleden heb opgelopen op het door mij zelf georganiseerde 40-plus toernooi, is lelijk uit de hand gelopen. De wond op mijn been is enorm gaan ontsteken. Geen pretje, kan ik je melden, en het zag er niet uit. Hoewel de wond nog wel bloed, is het ergste hopelijk voorbij. Als ik er volgende week niet bij ben, dan wel die week erop."
"Vanavond had ik het idee dat de spelers in het team nog een beetje moesten wennen aan elkaar. Is ook logisch. Het spel was nogal statisch. De automatismen moeten er nog ingeslepen worden. Hopelijk kan ik daar mijn steentje aan bij gaan dragen."

.
 
 
.
 
.
 
 

De Toss

.
 

Frits van der Meer: "De scheidsrechters van vanavond waren Joost en Luc te Nuyl. Joost had ik wel verwacht maar Luc niet. Luc was dinsdag op de training geblesseerd geraakt en wilde vanavond het zekere voor het onzekere nemen. De familie te Nuyl mag dan lichamelijk nogal van de gammele zijn, in mentaal opzicht zijn de jongens niet klein te krijgen. Dat bleek maar weer. Souverein leidden ze de wedstrijden in goede banen. Joost toverde zelfs nog een gele kaart uit een van zijn twee kunstheupen. Volkomen terecht, overigens. En o ja, het laatste nieuws is trouwens dat Luc door de club gevraagd is om mee te denken om de commerciele activiteiten verder uit te breiden. Ik zelf verwacht daardoor komend seizoen een verlaging van de contributie met vijftig procent voor alle leden."
"In ieder geval kon de geplande kunstfluiter Menno van den Brand nu ook lekker voetballen. Iets wat hij trouwens toch al veel liever doet dan fluiten. En het moet gezegd worden: de vader van het grote 's-Gravelandse talent Jochem van de Brand - de groeibriljant- liet zich van zijn beste kant zien."

.